Kies vakgebied

Kies regio

Kies functieniveau

Mixing operator (2707)

Proces
Ben jij een operator met een scheikundige achtergrond? Bij een van onze partners kan je aan de slag met het blenden van verschillende chemicaliën en het afnemen van laboratorium testen in de dagdienst.

Proces Operator B (3224)

Zuid-Holland
Proces
Voor de locatie Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Proces Operator. Heb jij Operator B en wil je direct aan de slag bij een chemisch concern? Dit is jouw ideale job!

Senior Operations Technician (3080)

Proces
De Senior Operations Technician rol is een hele belangrijke voor onze partner. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een veilige en stabiele productie omgeving. Heb jij operator C en meerdere jaren ervaring in operations en maintenance?

Raffinaderij operator (3216)

Proces
Voor een grote internationale partner in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een ervaren Proces Operator C. Raffinage processen zijn voor jou zeker geen onbekend terrein en jouw hart ligt in de petrochemische industrie. Speciaal voor jou heeft PCS deze vacature!

Allround productie operator (3162)

Zuid-Holland
Proces
Verbeter de productie en gebruik jouw kennis om aan de slag te gaan bij een familiebedrijf in de voedingsmiddelen industrie. Als jij jezelf typeert als een veelzijdige medewerker dan is deze allround functie zeker voor je weggelegd!

Shiftleader (3163)

Zuid-Holland
Proces
Ben jij nu leidinggevende binnen een productieomgeving en heb je de ambitie om door te groeien richting de rol van Operations Manager? Lees snel verder over een uitdaging bij een mooi familiebedrijf in Rotterdam!

Allround Technician WTB (1954)

Zuid-Holland
Maintenance
Wij zijn op zoek naar een Allround Technician WTB die in Rotterdam de technische dienst komt versterken. Kom jij aan boord van het team en word je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud?

Consultant voor PCS (1170)

Office
Dit keer zijn wij niet op zoek naar een professional voor onze partners maar voor in ons eigen team! PCS zoekt een enthousiaste consultant die het team komt versterken om zo samen onze partners te voorzien van de juiste werknemers!

Wachtchef (2709)

Noord-Holland
Proces
Voor een relatie die gespecialiseerd is in de opslag, coördinatie en distributie van brandstoffen zijn wij op zoek naar een ervaren wachtchef. Operator B op zak en jaren lange ervaring in een leidinggevende functie? Schrijf je in.

Plant engineer (2951)

Zuid-Holland
Maintenance
Ga jij aan de slag in een allround dagdienst functie? Als Plant Engineer ben je voornamelijk bezig met de uitvoering van onderhouds- en verbeteringswerkzaamheden van de installaties, maar deze vacature gaat veel verder dan dat!