Kies vakgebied

Kies regio

Kies functieniveau

E&I Technician (3060)

Zuid-Holland
Maintenance
Voor meerdere partners in de Botlek en omgeving zijn wij op zoek naar een zelfstandige E&I Technician. Ben jij degene die geschikt is voor deze uitdagende, fulltime functie? Meld je dan direct aan!

Productie Manager (3048)

Noord-Holland
Proces
Jij vindt het een uitdaging om bij te dragen aan de naleving van veiligheids- en milieuvoorschriften en procedures. Als Productie manager zorg je voor een optimale productie met inachtneming van de voorschriften in de fabriek. Laat jouw leidinggevende capaciteiten zien op de werkvloer in de ploegen.

Laborant (3045)

Lab
Kwaliteit waarborgen in een leuke en uitdagende, industriële omgeving? Voor een partner in de chemische industrie zoeken wij een Laborant met oog voor kwaliteit.

Warehouse Data Maintainer (3036)

Office
Ben jij dé (SAP) specialist op het gebied van data-analyses en voorraadbeheer? Ga aan de slag als Warehouse Data Maintainer en zorg voor de juiste datastromen binnen de organisatie.

Plant engineer (2951)

Zuid-Holland
Maintenance
Ga jij aan de slag in een allround dagdienst functie? Als Plant Engineer ben je voornamelijk bezig met de uitvoering van onderhouds- en verbeteringswerkzaamheden van de installaties, maar deze vacature gaat veel verder dan dat!

Lab Technician (3004)

Lab
Ga aan de slag in het laboratorium van een van onze partners en waarborg door jouw analyses de kwaliteit van de processtromen. Meld je nu aan!

Mixing operator (2707)

Proces
Ben jij een operator met een scheikundige achtergrond? Bij een van onze partners kan je aan de slag met het blenden van verschillende chemicaliën en het afnemen van laboratorium testen in de dagdienst.

Teamleider Operationeel (2959)

Overijssel
Proces
Voor onze partner in Overijssel zoeken wij een Teamleider Operationeel die graag wil werken in een duurzame omgeving. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie? Schrijf je dan snel in voor deze nieuwe uitdaging.

Asset Realisatie Teamleider (2958)

Overijssel
Maintenance
Voor onze partner in Overijssel zoeken wij een technische teamleider die graag wil werken in een duurzame omgeving. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie? Schrijf je dan snel in voor deze nieuwe uitdaging.

Projectmanager (2939)

Maintenance
De nieuwe projectmanager bij deze partner in de chemie zal over het algemeen verantwoordelijk zijn voor de opvolging van het beleid en de procedures van projecten. Kan jij deze verantwoordelijke baan aan en ben je ook nog eens stressbestendig? Start nu als projectmanager.