Kies vakgebied

Kies regio

Kies functieniveau

Maintenance Technician

Maintenance
Wij zijn op zoek naar een handige Maintenance Technician die een flinke dosis ervaring met zich meebrengt! Kom jij het Maintenance Team van een van onze partners versterken?

Shiftleader

Proces
Voor bedrijven binnen de petrochemische en energie sector, die gespecialiseerd zijn in de productie van hoogwaardige (petro)chemische producten zijn wij op zoek naar shiftleaders.

MVK

Safety
Als Middelbaar Veiligheidskundige borg jij de veiligheid in de organisatie en draag jij bij aan het voorkomen van procesverstoringen in de organisatie die risico’s kunnen opleveren. Je signaleert, adviseert en controleert en draagt zorg voor uitvoering van acties op het gebied van veiligheid.

HVK

Safety
Op het moment zoeken wij hogere veiligheidskundige die wij kunnen inzetten op diverse projecten of vaste functies. De organisatie is dus afhankelijk van jouw wensen, voorkeuren en vaardigheden. Onze partners zijn actief in de chemie, petrochemie en de olie en gas sector, in de regio Zuid-Holland. Als veiligheidskundige HVK heb je een belangrijke rol binnen de organisatie. Je denkt actief mee tijdens, voorbereiding en uitvoering van projecten. Je bent één van de teamleden die meedenkt over veiligheidsrisico’s en samen met collega's het gesprek aangaat over veiligheid. Je ondersteunt waar nodig je collega’s met diverse plannen en scherpt waar nodig de veiligheidsprocedures aan. Daarnaast ben je betrokken bij de bedrijfsmatige veiligheidsaspecten zoals meedenken met beleid en analyses. Als Hogere Veiligheidskundige (HVK) ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van onze klanten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Je voert risicoanalyses uit, stelt veiligheidsplannen op en implementeert maatregelen om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Je werkt nauw samen met klanten om hen te begeleiden bij het naleven van wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en gezondheid.

E&I Technician

Engineering
Ben jij een gedreven technicus met een passie voor elektrotechniek in de industrie en ben je op zoek naar een uitdagende rol waarin je zelfstandig kunt werken en bijdraagt aan het waarborgen van veiligheids- en kwaliteitsnormen? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde E&I Technicians voor zowel functies in loondienst als op zzp-basis.

Procesoperator B – Chemie

Zuid-Holland
Proces
Ben jij een gemotiveerde professional met een Operator B diploma en ervaring of affiniteit met de procestechniek? Heb je een passie voor het waarborgen van soepele productieprocessen en ben je gedreven om bij te dragen aan het operationeel houden van een chemische fabriek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Procesoperator B – Petrochemie

Proces
Ben jij een gemotiveerde professional met een Operator B diploma en ervaring of affiniteit met de procestechniek? Heb je een passie voor het waarborgen van soepele productieprocessen en ben je gedreven om bij te dragen aan het operationeel houden van een petrochemische fabriek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Proces Operator B (3224)

Zuid-Holland
Proces
Voor de locatie Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Proces Operator. Heb jij Operator B en wil je direct aan de slag bij een chemisch concern? Dit is jouw ideale job!

Senior Operations Technician (3080)

Proces
De Senior Operations Technician rol is een hele belangrijke voor onze partner. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een veilige en stabiele productie omgeving. Heb jij operator C en meerdere jaren ervaring in operations en maintenance?

Raffinaderij operator (3216)

Proces
Voor een grote internationale partner in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een ervaren Proces Operator C. Raffinage processen zijn voor jou zeker geen onbekend terrein en jouw hart ligt in de petrochemische industrie. Speciaal voor jou heeft PCS deze vacature!