Kies vakgebied

Kies regio

Kies functieniveau

Allround Operator Inpaklijn (3167)

Zuid-Holland
Proces
Ben jij de operator met technisch inzicht en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar meerdere flexibele Allround Operators voor aan de inpaklijn in de fabriek.

Machine Operator (3166)

Zuid-Holland
Proces
Jij gaat de machines aan de inpaklijn bedienen, controleren op de juiste werking en sleutelen waar dat nodig is voor een maximaal inpakresultaat. Heb jij ervaring als machine operator en wil je meer leren in een productieomgeving? Reageer direct.

Shiftleader (3163)

Zuid-Holland
Proces
Ben jij nu leidinggevende binnen een productieomgeving en heb je de ambitie om door te groeien richting de rol van Operations Manager? Lees snel verder over een uitdaging bij een mooi familiebedrijf in Rotterdam!

Allround productie operator (3162)

Zuid-Holland
Proces
Verbeter de productie en gebruik jouw kennis om aan de slag te gaan bij een familiebedrijf in de voedingsmiddelen industrie. Als jij jezelf typeert als een veelzijdige medewerker dan is deze allround functie zeker voor je weggelegd!

Lijnoperator (3158)

Zuid-Holland
Proces
Jij bent een ervaren lijnoperator die goed kan samenwerken en die samen met collega’s het proces draaiende kan houden. Reageer direct en vind jouw passie in een resultaatgerichte omgeving!

Operator ontvangst (3157)

Zuid-Holland
Proces
Ben jij een echte doener die de wensen van de klanten altijd in gedachten houdt? Wij zijn op zoek naar een betrokken collega voor een partner in de voedingsmiddelen industrie.

Allround Technician WTB (1954)

Zuid-Holland
Maintenance
Wij zijn op zoek naar een Allround Technician WTB die in Rotterdam de technische dienst komt versterken. Kom jij aan boord van het team en word je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud?

Consultant voor PCS (1170)

Office
Dit keer zijn wij niet op zoek naar een professional voor onze partners maar voor in ons eigen team! PCS zoekt een ervaren consultant die het team komt versterken om zo samen onze partners te voorzien van de juiste werknemers!

Traffic Officer (2193)

Zuid-Holland
Office
Ga jij aan de slag op de afdeling Traffic Office? Samen met een aantal collega’s ben jij bezig met de afhandeling van de logistieke stroom!