Kies vakgebied

Kies regio

Kies functieniveau

Operator Kerosine

Proces
Voor een relatie die gespecialiseerd is in de opslag, coördinatie en distributie van brandstoffen in de luchtvaart zijn wij op zoek naar een Operator. Operator A of rijbewijs C ADR op zak? Schrijf je in.

Operator volcontinu (3421)

Zuid-Holland
Proces
Ben jij een zelfstandige operator en klaar voor de volgende stap? Samen met je collega's ga je zorgen voor de efficiënte productie van peroxide. Lees snel verder!

Proces Operator C (2957)

Proces
Op de locatie Pernis zoeken wij een Procesoperator die toezicht zal houden op het proces op een geavanceerde productie site. Ga jij de uitdaging aan? Lees snel verder!

Operator A of B (3411)

Noord-Brabant
Proces
Hé aanpakker! Als Operator produceer jij veilig en volgens de gewenste kwaliteit, de juiste hoeveelheid chemische producten op de meest efficiënte manier.

Operationeel havenmedewerker

Logistiek
Voor een Rotterdams havenbedrijf zijn wij per direct op zoek naar havenmedewerkers. Geen ervaring? Geen probleem! Dit bedrijf leidt jou graag op tot een echte havenmedewerker. Heb jij affiniteit met de haven en ben je niet bang om vies te worden of hard te werken? Dan is dit zonder twijfel jouw toekomstige baan. Lees snel verder en solliciteer direct!

Proces operator B (3225)

Zuid-Holland
Proces
Wil jij aan de slag bij een succesvol bedrijf waar je geen nummertje bent? Wil jij je technisch inzicht inzetten in de chemie? Lees dan verder en solliciteer!

Mixing operator (2707)

Proces
Ben jij een operator met een scheikundige achtergrond? Bij een van onze partners kan je aan de slag met het blenden van verschillende chemicaliën en het afnemen van laboratorium testen in de dagdienst.

Proces Operator B (3224)

Zuid-Holland
Proces
Voor de locatie Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Proces Operator. Heb jij Operator B en wil je direct aan de slag bij een chemisch concern? Dit is jouw ideale job!