Ons Team

Michael Erkelens

Michael Erkelens

Commercieel directeur

De afgelopen jaren heb ik voor diverse bureaus gewerkt. Sinds mei 2019 ben ik werkzaam bij PCS en dit voelt voor mij als thuis. Het leukste van mijn werk vind ik het contact met specialisten. De juiste mensen met elkaar in contact brengen, daar draait het om.

Ik heb passie voor reizen, vooral naar Azië! Mijn ontspanning vind ik op- en naast de tennisbaan. De afwisseling van het sporten en het sociale aspect op de vereniging vind ik geweldig.

Ashley Zoetewei

Ashley Zoetewei

Operations manager

Vanaf 2018 ben ik werkzaam geweest bij een zustermaatschappij van PCS. Hier ben ik begonnen als Backoffice Medewerker, maar sinds 2022 ben ik mij volledig gaan richten op de rol van consultant bij PCS. Ik haal energie uit het onderhouden van contacten en het matchen van de wensen en behoeften tussen partners en werknemers.

In mijn vrije tijd ga ik graag wat drinken met vriendinnen, maar klussen aan mijn huis staat ook hoog op het prioriteitenlijstje.

Yousif de Kock

Yousif de Kock

Consultant

Sinds maart 2022 heb ik de stap gemaakt om als consultant te starten bij PCS. Mijn collega Ashley Zoetewei heeft mij aangeraden om een keer kennis komen maken. Dit beviel zo goed dat mijn keuze snel gemaakt was.

Omdat ik voorheen al werkzaam was in een commerciële functie, sloot de rol als consultant qua werkzaamheden goed aan. Ik vind het een mooie uitdaging om de match te vinden tussen klant en kandidaat.

Zelf ben ik, samen met mijn vriendin, woonachtig in Spijkenisse. Buiten werk speel ik voetbal op een redelijk niveau

Priscilla Koster

Priscilla Koster

Backoffice medewerker

Sinds juli 2020 werk ik bij PCS. Hiervoor heb ik al 4 jaar voor een zustermaatschappij gewerkt.
Vanuit het vakgebied Toerisme ben ik begonnen in de salarisadministratie en heb ik mijn SEU en BKL-opleiding behaald.

Bij PCS zorg ik voor alle zaken rondom de uitbetalingen. De gezellige sfeer op de werkvloer, het bijhouden van de administratie en dat het salaris bijtijds wordt uitbetaald, zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk toe ga.

Carla Belchior

Carla Belchior

Teamleider backoffice

Voor ik bij PCS begon met werken, werkte ik als intercedente bij een technisch uitzendbureau. Salarisadministratie heeft mij echter altijd meer aangesproken. Toen het bureau werd overgenomen, ben ik bij de backoffice van PCS begonnen. Ik werk hier nu ruim 10 jaar met veel plezier.

Bij PCS zorg ik voor alle zaken omtrent de uitbetalingen van salaris. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het contact tussen front- en backoffice.

Roliangelo Barbara

Roliangelo Barbara

Consultant

In 2023 heb ik bewust de stap buiten mijn comfortzone gezet om mezelf verder te ontplooien in een zeer interessante sector. Via connecties ben ik bij PCS terechtgekomen, waar ik gesprekken heb gevoerd met Ashley Zoetewei en Michael Erkelens om te zien of onze verwachtingen op één lijn liggen.
Het ontzorgen van klanten is voor al meer dan 7 jaar mijn passie, en ik breng deze mentaliteit samen met mijn commerciële charme in om een solide aanvulling te zijn voor PCS.

Buiten werk geniet ik van voetballen, anime, gezellige spelletjesavonden met vrienden en familie, sporten en het luisteren naar diverse podcasts.