Choose discipline

Choose region

Choose function level

Our vacancies are only available in Dutch. For more information about the vacancies, please call one of our English speaking consultants.

Technicus WTB

Noord-Brabant
Maintenance
Wij zijn op zoek naar een Technicus WTB die in Moerdijk onze Technische Dienst komt versterken. Kom jij aan boord van ons team en word je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud?

Supervisor Piping/Mechanical

Zuid-Holland
Maintenance
Heb jij minimaal 5 jaar ervaring als supervisor en weet jij precies waar het allemaal om draait in jouw vak? Dan ben jij de supervisor P/M die we zoeken!

Werkvoorbereider E&I

Zuid-Holland
Engineering
Werkpakketten opstellen van hoge kwaliteit dat kan jij als de beste! Door jou kan iedereen direct aan de slag en zijn er voldoende materialen voor productie. Word jij onze nieuwe werkvoorbereider?

Werkvoorbereider WTB

Zuid-Holland
Engineering
In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van onderhoudswerkpakketten volgens de werkorderprocessen en veiligheidsnormen. Werkvoorbereider WTB worden via PCS? Schrijf je in!

Machine operator 2-ploegendienst

Zuid-Holland
Proces
Voor een Rotterdams bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Machine Operator die daarnaast ook veel op de heftruck wil zitten. Ligt jouw passie in de chemie en zit je graag op de heftruck? Dan is dit zonder twijfel jouw toekomstige baan met uitzicht op vast dienstverband!

Reliability Engineer

Zuid-Holland
Engineering
Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat is dan ook de sleutel bij deze functie! Ben jij een ervaren Reliability Engineer en kunnen wij vertrouwen op jouw verdiensten? Schrijf je nu in!

Maintenance Engineer

Zuid-Holland
Engineering
Jij bent een handige Maintenance Engineer die een flinke dosis ervaring met zich meebrengt! Kom jij ons maintenance en engineering team versterken?

Document controller

Zuid-Holland
Office
Vanwege de extreme groei van projecten bij een Rotterdamse organisatie zijn wij op zoek naar een Document Controller die het overzicht goed kan bewaren. Ben jij deze belangrijke schakel met een uitstekend analytisch vermogen?

Wachtchef

Noord-Brabant
Proces
Heb jij meerdere jaren ervaring als (assistent) Wachtchef en ben je toe aan nieuwe uitdagingen? Een organisatie in de omgeving Breda geeft jou de kans om nog verder door te groeien in deze functie. Ben jij klaar om deze rol als Wachtchef glansrijk te vervullen?

Production Support Technician

Zuid-Holland
Logistiek
Ben jij een ster in het beheren, ordenen en bewaken van voorraad? Voor een organisatie in de Botlek zijn wij op zoek naar een Production Support Technician die ook de nodige ervaring heeft als heftruckchauffeur.