Choose discipline

Choose region

Choose function level

Our vacancies are only available in Dutch. For more information about the vacancies, please call one of our English speaking consultants.

Operator Kerosine

Voor een relatie die gespecialiseerd is in de opslag, coördinatie en distributie van brandstoffen in de luchtvaart zijn wij op zoek naar een Operator. Operator A of rijbewijs C ADR op zak? Schrijf je in.

Operator MCA B/C

Groningen
We zijn op zoek naar nieuwe talenten om ons team van Proces Operators te versterken bij een chemisch bedrijf in Delfzijl. Je komt te werken binnen een hechte, verantwoordelijke club collega's in de 5-ploegen en je verdient een goed salaris. Met elkaar zorg je voor de veiligheid van de fabrieksprocessen. Geen dag is hetzelfde! Je krijgt de kans om te werken bij de meest moderne, duurzame en veilige productiesite.

Operator volcontinu (3421)

Proces,Proces,Proces,Proces,Proces,Proces,Proces
Ben jij een zelfstandige operator en klaar voor de volgende stap? Samen met je collega's ga je zorgen voor de efficiënte productie van peroxide. Lees snel verder!

Proces Operator C (2957)

Op de locatie Pernis zoeken wij een Procesoperator die toezicht zal houden op het proces op een geavanceerde productie site. Ga jij de uitdaging aan? Lees snel verder!

Heftruckchauffeur (3066)

Zuid-Holland,Zuid-Holland,Zuid-Holland
Logistiek
Wij zijn per direct op zoek naar meerdere Heftruckchauffeurs voor in de Rotterdamse industrie. Wil jij direct aan de slag en rijden met de nieuwste voertuigen?

Operator A of B (3411)

Noord-Brabant
Proces
Hé aanpakker! Als Operator produceer jij veilig en volgens de gewenste kwaliteit, de juiste hoeveelheid chemische producten op de meest efficiënte manier.

Operationeel havenmedewerker

Logistiek
Voor een Rotterdams havenbedrijf zijn wij per direct op zoek naar havenmedewerkers. Geen ervaring? Geen probleem! Dit bedrijf leidt jou graag op tot een echte havenmedewerker. Heb jij affiniteit met de haven en ben je niet bang om vies te worden of hard te werken? Dan is dit zonder twijfel jouw toekomstige baan. Lees snel verder en solliciteer direct!

Proces operator B (3225)

Wil jij aan de slag bij een succesvol bedrijf waar je geen nummertje bent? Wil jij je technisch inzicht inzetten in de chemie? Lees dan verder en solliciteer!