Choose discipline

Choose region

Choose function level

Our vacancies are only available in Dutch. For more information about the vacancies, please call one of our English speaking consultants.

Proces Operator B (3224)

Zuid-Holland
Proces
Voor de locatie Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Proces Operator. Heb jij Operator B en wil je direct aan de slag bij een chemisch concern? Dit is jouw ideale job!

Senior Operations Technician (3080)

Proces
De Senior Operations Technician rol is een hele belangrijke voor onze partner. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een veilige en stabiele productie omgeving. Heb jij operator C en meerdere jaren ervaring in operations en maintenance?

Raffinaderij operator (3216)

Proces
Voor een grote internationale partner in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een ervaren Proces Operator C. Raffinage processen zijn voor jou zeker geen onbekend terrein en jouw hart ligt in de petrochemische industrie. Speciaal voor jou heeft PCS deze vacature!

Allround Operator Inpaklijn (3167)

Zuid-Holland
Proces
Ben jij de operator met technisch inzicht en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar meerdere flexibele Allround Operators voor aan de inpaklijn in de fabriek.

Shiftleader (3163)

Zuid-Holland
Proces
Ben jij nu leidinggevende binnen een productieomgeving en heb je de ambitie om door te groeien richting de rol van Operations Manager? Lees snel verder over een uitdaging bij een mooi familiebedrijf in Rotterdam!

Allround productie operator (3162)

Zuid-Holland
Proces
Verbeter de productie en gebruik jouw kennis om aan de slag te gaan bij een familiebedrijf in de voedingsmiddelen industrie. Als jij jezelf typeert als een veelzijdige medewerker dan is deze allround functie zeker voor je weggelegd!

Lijnoperator (3158)

Zuid-Holland
Proces
Jij bent een ervaren lijnoperator die goed kan samenwerken en die samen met collega’s het proces draaiende kan houden. Reageer direct en vind jouw passie in een resultaatgerichte omgeving!

Operator ontvangst (3157)

Zuid-Holland
Proces
Ben jij een echte doener die de wensen van de klanten altijd in gedachten houdt? Wij zijn op zoek naar een betrokken collega voor een partner in de voedingsmiddelen industrie.

Allround Technician WTB (1954)

Zuid-Holland
Maintenance
Wij zijn op zoek naar een Allround Technician WTB die in Rotterdam de technische dienst komt versterken. Kom jij aan boord van het team en word je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud?