Choose discipline

Choose region

Choose function level

Our vacancies are only available in Dutch. For more information about the vacancies, please call one of our English speaking consultants.

Onderhoudstechnicus mechanical

Maintenance
Als onderhoudstechnicus ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen en uitvoeren van onderhoudsactiviteiten voor onze productiesite in Rotterdam. Ga jij deze uitdaging aan?

Assistent Supervisor

Zuid-Holland
Maintenance
Join us! Ga aan het werk bij één van de grootste producenten van fossielvrije brandstoffen en start jouw loopbaan als Assistent Supervisor.

Process Design Engineer

Engineering
Voor één van de grootste onafhankelijke grondstoffenhandelaren van de wereld zijn wij op zoek naar een Process Design Engineer. Midden in de Rotterdamse haven ga jij werken aan de nieuwe projecten!

Jouw eerste baan als Operator C

Noord-Brabant
Proces
Ben jij net afgestudeerd als Operator C en wil je jouw loopbaan voorzien van een droomstart? Wij zijn op zoek naar een starter die gedreven is om direct aan de slag te gaan bij een voorloper op het gebied van milieu!

Operator (gasinstallaties)

Zuid-Holland
Proces
Als Operator bedien en bewaak je de processen op de locatie en voer je preventief en correctief onderhoud uit. Sluit je bij ons aan als operator en bewaak het proces!

Ploegleider Operations 3-ploegendienst

Noord-Brabant
Proces
Ben jij een daadkrachtige leider die zijn ploeg motiveert om het beste uit zichzelf te halen om daarmee de kwaliteit en de productiviteit te waarborgen? Wij zoeken iemand die de touwtjes in handen neemt en zorgt voor positieve verandering binnen onze ploegen!

Proces Operator (Botlek)

Zuid-Holland
Proces
Ga jij voor ons aan de slag in de rol van Proces Operator? Wij zoeken een Proces Operator met MTS of VAPRO C op zak, die graag zijn eerste stappen wil maken in de procestechniek. Onder de rook van de Rotterdamse Botlek kunnen wij jouw verdiensten hard gebruiken. Aan de slag bij een internationale producent van rubber-, plastic- en kleur/toners? Meld je direct aan!

Proces Operator B

Zuid-Holland
Proces
Binnen onze afdeling operations is een functie als procesoperator vrijgekomen. Hier zoeken wij een nieuwe kracht die controle houdt op het proces. Het proces verloopt batchgewijs in een aantal stappen. Klinkt dit jou als een leuke partij? Schrijf je in en kom in aanmerking voor deze functie!

Proces Operator

Noord-Brabant
Proces
Dit is de baan die op jouw lijf geschreven is! Kom aan boord van een gespecialiseerd familiebedrijf in staal dat vastbesloten is om te verbeteren en te winnen. Ben jij onze nieuwe Proces Operator?